پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد ازدواج مجدد مرد

پرسش :

بنده خانم اولم رضایت محضری دادند برای ازدواج مجدد و لذا رفتم زن دوممو رو عقد محضری کنم، گفتند باید حکم از دادگاه داشته باشی. دادگاه به گفت که خانومم باید حتماً در دادگاه حضور داشته باشه. سوال من اینه که چرا دادگاه خانومم را احضار کرده؟

پاسخ :
طبق قانون ازدواج مجدد مرد حتی در صورت رضایت زن نیاز به کسب اجازه از دادگاه است. دادگاه نیز با تعیین وقت رسیدگی و پس از تحقیق از زن اول و احراز توانایی مالی مرد و اجرای عدالت بین همسران به شوهر اجازه ازدواج مجدد را می دهد.

منبع: گروه حقوقی میزان