پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد حضانت کودک

پرسش :

اگر مادری مهریه خود را در قبال اخذ حضانت فرزند ببخشد آیا باید قید دائمی بودن حضانت را در توافقنامه محضری بیاورد یا بنویسند تا رسیدن سن قانونی(برای مثال برای دختر 9 سال و برای پسر 15 سال) یا اصلاً چیزی ننویسند و فقط بگویند حضانت فرزند به مادر داده می شود کفایت می کند. یعنی به عبارتی حضانت دائم با حضانت تا سن قانونی متفاوت است یا خیر؟

پاسخ :
حضانت هم حق و هم تکلیف پدر و مادر هست. بنابراین بخشش مهریه در ازای حضانت هر چند در رویه قضایی پذیرفته شده است اما این کار حق و تکلیف پدر بر حضانت فرزند را ساقط نمی کند. بله این دو تفاوت دارند. موفق باشید.

منبع: گروه حقوقی میزان