پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد حضانت فرزند

پرسش :

شوهرم درخواست طلاق داده، ما یک پسر نه ساله داریم، وضعیت حضانت فرزندم که بیمار هم هست، چگونه است؟ و در صورتی که شوهرم از نظر مالی قادر نباشد حق و حقوق من را بدهد، آیا قاضی اجازه طلاق را صادر میکند؟

پاسخ :
حق طلاق با شوهر است و شوهر در هر صورت اختیار دارد که زن خود را طلاق دهد. در مورد چگونگی پرداخت حقوق مالی و غیرمالی زن قاضی تصمیم می گیرد. در هر صورت حق و حقوق زن از جمله مهریه بطور کامل به زن تعلق خواهد گرفت. حضانت فرزندان تا سن 7 سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ با پدر است.

منبع: گروه حقوقی میزان