پنجشنبه، 24 مهر 1399

توهین و تهدید همسایه

پرسش :

اوایل دیماه در هنگام خروج من وخانواده ام از ساختمان، فرزند پسر طبقه اول از واحد خودشان خارج شده و در راه پله به من و خانواده ام، تهمت دزدی کفشهایشان را زد و به ما فحش داد. چون من مدیر ساختمان بودم به...

پاسخ :
در موردی که دعوا همزمان در شعبات متعدد یک دادگاه رسیدگی می شود ارجاع پرونده برای تجمیع دعاوی مرتبط با رئیس حوزه قضایی است. در همه موارد خوانده دعوا می تواند دعوای متقابل اقامه نماید. رای دادگاه در این گونه جرائم بر اساس دلایل و شواهد محکمه پسند مثل تحقیق و معاینه محلی، شهادت شهود که به ترتیبی که برای قاضی علم حاصل شود صادر می شود. تشخیص موضوع با قاضی است که پرونده را بطور کامل مطالعه می کند و رای مقتضی صادر میکند.

منبع: گروه حقوقی میزان