پنجشنبه، 24 مهر 1399

شکایت شخص ثالث

پرسش :

بنده خودروی بنز c300 در تاریخ ۹۸/۲/۸ خریداری کردم از فردی که وکالت نامه و قولنامه داشت و سند ماشین و بیمه نامه به اسمشون نبود اما در دست داشتند، بهشون گفتم بنده در صورتی با شما معامله میکنم که مالک اصلی...

پاسخ :
تعیین وقت رسیدگی به دلیل حجم پرونده های مطروحه نزد دادگاه و نیز شرایط و اوضاع و احوال موجود دارد و عدم رفع توقیف بسته به تشخیص قاضی دارد و قاضی با توجه به پرونده تصمیم مقتضی اتخاذ می نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان