پنجشنبه، 24 مهر 1399

مرور زمان در جرم کیفری

پرسش :

فردی در سال ۸۸ جرم فروش مال غیر انجام داده و شاکی سال ۹۰ از اون شکایت کرده و متهم در دادگاه شرکت نکرده و بمدت ۳ سال حبس محکوم شده به صورت غیابی. در حال حاضر باتوجه به گذشت بیش از ۱۰ سال آیا مشمول مرور زمام میشه؟ نکته مبلغ فروش مال غیر ۳۵ میلیون تومان بوده است.

پاسخ :
چنانچه شاکی در این مدت همچنان در پی جلب و دستگیری محکوم بوده باشد، مرور زمان شروع نمی شود و به عبارتی مرور زمان شامل ایشان نمی شود.

منبع: گروه حقوقی میزان