پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد اتهام اختلاس

پرسش :

بنده در یک بانک دولتی به عنوان ریس شعبه، مشغول به کار بودم ««همانطوریکه میدانید بعضی بخشنامه ها و دستور العمل ها به دلایلی در بانک و بعضی ادارات کشور قابل اجرا نیست و در کنار آ ن یک شیوه کاری جدید و میان بر عرف و روال میشود که در شعبه من هم برای تکریم ارباب رجوع، سرعت در کار و کاهش هزینه های بانک این اتفاق افتاده است»» بازرسین بانک اعم از مدیر استان، بازرس استان، ریس خزانه و ریس اعتبارات استان همیشه از شعبه ام مکرراً بازدید داشته اند و هیچ گزارش مکتوب و حتی شفایی مبنی بر تخلف به من به عنوان ریس شعبه ندادند بعد از مدتها حدود دو سال بعد، واحد حقوقی بانک از من شکایت کرده است» اقای قاضی محترم هم در دادگاه تجدید نظر میگویند” استدلال محکمه پسند بیاور که کارت قانونا درست بوده است در مرحله بدوی به علت عدم سوء نیت تبریه شدم الان آقای قاضی معتقد است که من براساس قانون می خواهم رای بدهم نه عرف، در بانک مثل کار من سه چهار مورد دیگر هم همین الان در حال اجرا است که با بخشنامه ها مغایر است. بیزحمت راهنمایی ام بفرمایید ممنون میشوم.

پاسخ :
تمامی اقدامات بایستی مطابق با قانون و دستورالعمل های صادره صورت گیرند در غیر این صورت در صورت ورود خسارت اعم از دولتی و یا شخصی زیان دیده حق طرح شکایت خواهد داشت.

منبع: گروه حقوقی میزان