پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد کلاهبرداری

پرسش :

بنده چند روز پیش تو سایت دیوار اگهی کردم و یک نفر از طریق چت دیوار پیام داد که هارد میخواهد و گفت دانشجو هست و کمتر بده. من هم ۵۰ کم کردم و قبول کرد. بعدش گفت من نمیتونم بیایم واسم با پیک بفرست من هم فرستادم. قرار شد اونجا که رسید دستش پول رو بزنه به کارتم. اما پیک هاردو رو داد بهش اونهم پول رو نزد و من فقط یه شماره موبایل دارم آیا میشه به پول برسم.

پاسخ :
بله عدم پرداخت ممکن است عنوان کیفری داشته باشد لذا توصیه می شود شکایت خود را ابتدائا نزد مرجع انتظامی محل مطرح نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان