پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد مزاحمت

پرسش :

شخصی اظهار می کند که شوهرش با دختر من رابطه داشته و به این دلیل به گفته خودشون پیرینت خط مرا گرفته که از این طریق دختر مرا پیدا کند، و به بیشتر افراد خانواده اعم از شوهرم تا بچه های برادرم زنگ زده تهدید و مزاحمت ایجاد کرده، سوالی که دارم: آیا با نداشتن مدرک موثقی مبنی بر اینکه ایشان پیرینت خط مرا بدون شکایت و بدون حکم قضایی گرفته میتوانم در این خصوص از وی شکایت کنم یا خیر؟

پاسخ :
بله می توانید شکایت نمایید و هر ادعایی را دارید نزد قاضی مطرح نمایید قاضی در این زمینه به شما کمک خواهد نمود. در ضمن صرف ادعای ایشان مبنی بر بی آبرو کردن شما و تهدید و مزاحمت در صورت اثبات جرم است. نگران نباشید در این زمینه شکایت نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان