پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد وثیقه زندانی

پرسش :

بنده 4 سال پیش شکایتی علیه من انجام شده به جرم مشارکت در آدرم ربایی؛ الان به قید وثیقه آزادم و رضایت شاکی رو گرفتم. بعد از گذشت 2 سال شاکی در دفتر اسناد رسمی کتباً اعلام کرده که از اینجانب شکایتی ندارم. الان وضعیت وثیقه بنده به چه صورت می باشد؟ آیا وثیقه مصادره میشود یا خیر؟

پاسخ :
وثیقه بایستی آزاد شود مگر این که محکومیت به جزای نقدی داشته باشید که در این صورت به میزان محکومیت مصادره می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان