پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد حکم زنا

پرسش :

حکم زنا چیه؟ و اینکه چطور مرد میتونه اثبات کنه که زنش زنا کرده است؟

پاسخ :
راه های اثبات از جمله شهادت 4 مرد عادل که زنا را دیده می شوند، می باشد. با این حال علم قاضی یک راه دیگر اثبات زنا می باشد. با توجه به سوال مدارک و شواهد را در اختیار قاضی قرار دهید چنانچه قاضی در این مورد یقین یعنی علم به وقوع زنا پیدا کند جرم زنا ثابت می شود. مجازات زنا برای زانی محصن و نیز زانیه محصنه سنگسار است.

منبع: گروه حقوقی میزان