پنجشنبه، 24 مهر 1399

جرایم جعل و خیانت در امانت

پرسش :

جرم خیانت در امانت در مورد سند خانه، جعل اسناد دولتی، جعل سند خونه، جعل امضا، جعل دست خط، چیست و جریمه نقدی هر کدام از آنها چقدر میشه؟

پاسخ :
مجازات جرم خیانت در امانت در این مورد 6 ماه تا 3 سال حبس می باشد که در این مورد دادگاه تصمیم می گیرد. جعل اسناد رسمی و استفاده کردن از آنها دو جرم جداگانه بوده و هر کدام مجازات های جداگانه دارند. مجازات جعل  اسناد دولتی حبس از 1 تا 10 سال می باشد. در برخی موارد امکان تبدیل حبس به جزای نقدی وجود دارد. در این مورد نیز دادگاه تصمیم می گیرد. برای آگاهی بیشتر راجع به مجازات جعل اسناد به ماده 524 تا 541 قانون مجازات اسلامی مراجعه شود.

منبع: گروه حقوقی میزان