پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد تقاضای اعسار

پرسش :

من محکوم به مبلغی علیه کسی شدم و باید بپردازم ولی ندارم یکجا بدهم و مالی هم ندارم جز یه ماشین که برای مزایده هم قرار بگیره هزینه کل بدهی رو نمیده و با ماشین هم کار میکنم و خرج زندگی رو در میارم میشه تقاضای اعسار بدم و قسطی پرداخت کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ :
بله این امکان وجود دارد. به دعوای اعسار خارج از نوبت رسیدگی می شود. و برای اثبات اعسار لازم است حداقل 4 شاهد معرفی شود.

منبع: گروه حقوقی میزان