پنجشنبه، 24 مهر 1399

احکام قضایی | حدود: سوال نه

پرسش :

با عنایت به این که در صورت ثبوت جرم مستوجب رجم با اقرار اگر هنگام اجراى مجازات رجم مجرم از حفره فرار کند نباید برگردانده شود بفرمایید: الف - آیا در این حکم بین موردى که پس از آغاز رجم هنوز سنگى به وى اصابت نکرده با موردى که سنگ به وى اصابت کرده تفاوتى وجود دارد؟ ب - اگر مجرم پس از قرارداده شدن در حفره و قبل از پرتاب سنگ فرار کند آیا مشمول حکم فوق خواهد بود؟

پاسخ :
الف) آرى، در مورد الف رجم محقق نگشته و باید مجرم برگردانده شود و رجم گردد.

ب) آرى.

منبع: احکام قضایی بر مبنای قرآنی، محمد صادقی تهرانی، ناشر: شکرانه، قم، 1392 ش.