دوشنبه، 5 آبان 1399

زمینه سازی ظهور با رواج ظلم!

پرسش :

قرار است امام زمان علیه السلام هنگامی ظهور کنند که ظلم همه عالم را فراگرفته باشد. چرا کمک نکنیم که ظلم فراگیر شود و زمینه ظهور حضرت فراهم شود؟

پاسخ :
هرچند بر اساس روایات معتبر در آخرالزمان و پیش از ظهور حضرت، جهان پر از فساد و ظلم می‌شود، اما باید توجه داشت که امتلای جهان از ظلم و جور شرط ظهور حضرت نیست که با تحقق آن ایشان ظهور کند، بلکه پیش بینی از روند جامعه بشری است که تحت حاکمیت هواپرستان و نه حاکمیت معصوم برگزیده الهی اداره می‌شود؛ به عکس شرط ظهور آن است که در همین فضای غلبه ظلم و جور تعداد اندکی از افراد صالح، رشدیافته و تربیت می شوند که اینان شیعه واقعی هستند و به دلیل تقوای خود قدرتهای ‌فوق‌العاده روحی دارند. در واقع آزمون‌های سخت در فضای عصر غیبت، زمینه رشد آنها را فراهم می‌کند و به آنان فرصت می‌دهد که بتوانند شایستگی یاوری حضرت را کسب کنند. امام زمان(عج) تنها به کمک این افراد که از غربال فتنه‌های سالم عبور کرده‌اند، می‌توانند آرمان شهر مهدوی را در فضای پر از ظلم و جور جهان برپا کنند.

منبع: ایکنا