جمعه، 23 آبان 1399

فلسفه احکام | جنابت: سوال یک

پرسش :

چرا در هنگام جنابت نباید بیش از شش آیه خواند و آیا منظور شش آیه خاصی است که حضرت باری تعالی ذکرکرده است و چرا همین تعداد؟

پاسخ :
خواندن قرآن برای جنب مانعی ندارد به شرط آن که با بدن خود قرآن را لمس نکند و تنها چیزی که در رساله های عملیه ذکر شده آن است که خواندن بیش از هفت آیه (غیر از سوره های سجده دار) بر جنب مکروه است و کراهت در این جا. یعنی ثواب کمتری نسبت به فرد غیر جنب دارد و احتمالا سر آن پاسداشت احترام و تقدس قرآن می باشد.

​​​​​​​منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام