جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل نماز: سوال پنجاه و هشت

پرسش :

بعد از سن تکلیف بعضی از واجبات را درست انجام نداده ام الان چگونه باید آنها را قضا نمایم؟

پاسخ :
اگر به بطلان آن واجبات یقین حاصل نشده و فقط احتمال آن را می دهید قضای آنها مستحب است ولی واجب و الزامی نیست. اما اگر یقین به بطلان دارید قضای آنها واجب است و برای انجام آن یک وقتی را خودتان انتخاب کنید و در آن یک شبانه روز یا بیشتر نماز قضا بخوانید تا به مرور زمان همه اش تمام شود و روزه ها را هم لازم نیست که پشت سر هم انجام دهید. بلکه می توانید به طور متفرقه در هر ماهی چند روز روزه بگیرید تا تدریجا تمام شود.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام