جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل نماز: سوال شصت و یک

پرسش :

با توجه به اینکه در سن دو سالگی پدرم فوت کرد، آیا قضای نماز و روزه اوبر من واجب است؟

پاسخ :
اگر پدر نماز خود را به جهت عذری که داشته است به جا نیاورده باشد بر پسر بزرگتر واجب است که بعد از مرگش به جا آورد یا برای او اجیر بگیرد و همین طور اگر پدر روزه را به جهت مرض یا سفر انجام نداده باشد و در زمان حیات تمکن از انجام قضا را داشته باشد لازم است پسر بزرگتر بعد از مرگ پدر قضا کند، (توضیح المسائل مراجع، ص 717 - نظر آیت الله فاضل).

بنابراین اگر شما پسر بزرگ پدر هستید، وظیفه دارید که نسبت به نماز و روزه های قضای پدرتان که یقین دارید بر عهده ایشان است اقدام نمایید ودر صورت شک تکلیفی ندارید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام