جمعه، 23 آبان 1399

احکام | معاشرت اجتماعی: سوال چهار

پرسش :

برای دوری از غذاهای شبهه ناک، آیا لازم است که قطع رحم کنیم یا نه؟

پاسخ :
در این موارد اجتناب لازم نیست لیکن برای کسانی که قصد دوری از غذاهای شبهه ناک دارند بهتر است مواردی را اجتناب کنند که وجه معقولی برای تردیدشان هست، مثلا کسی که خدای نخواسته درمالش ربا وجود دارد و ... ولی در مورد کسانی که با کسب عادی زندگی می کنند خوب نیست چنین احتیاطاتی صورت گیرد, زیرا مستلزم بدبینی نسبت به مردم و قطع رحم می شود و مفسده بزرگ تری به بار می آورد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام