جمعه، 23 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله خویی (ره): سوال نوزده

پرسش :

چه مـى فـرماییـد در رابطه بـا آیه ((فنسـى و لـم نجـد له عزمـا)) که مـى فرمایـد: حضـرت آدم فـرامـوش کرد، در حالـى که ما معتقـدیـم معصـومیـن علیهم السلام نسیـان و فـرامـوشـى در آنـان راه نـدارد؟

پاسخ :
مقصـود از نسیـان، ترک امـر خـداوند است به خیال اینکه لازم بوده عمل نمایـد. بخصـوص بعد از آنکه شیطـان بـراى آدم و حـواء قسم یاد کرد که مـن شما را نصیحت مى کنم، چنانچه خداوند در قرآن بیان نموده است.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام