يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام | مسائل وضو: سوال نود و دو

پرسش :

وضو و نماز کسی که پی‌درپی از او باد به مقدار کم خارج می‏شود، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
پاسخ مقام معظم رهبری (دام ظله):
اگر نتواند وضوى خود را تا آخر نماز حفظ کند و تجدید وضو در اثناء نماز هم براى او خیلى دشوار باشد، مى‌تواند با هر وضویى یک نماز بخواند، یعنى براى هر نماز به یک وضو اکتفا کند، هرچند وضوى او در بین نماز باطل شود.

پاسخ آیت الله العظمی مکارم (دام ظله):
وظیفه شما آن است که وضو بگیرید و فوراً مشغول نماز شوید و اگر در وسط نماز چیزى خارج شد اعتنا نکنید و نمازتان را بخوانید ان شاءالله صحیح است. حتّى اگر بین دو نماز فاصله زیادى نیندازید با همان وضو مى‌توانید هر دو نماز را بخوانید.

منبع: هدانا