چهارشنبه، 12 آذر 1399

دلیل ریفلاکس معده در نوزادان

پرسش :

دلیل ریفلاکس معده در نوزادان چیست و چگونه می‌توان این عارضه را درمان کرد؟

پاسخ :
ریفلاکس معمولاً به دلیل شل شدن ورودی معده نوزاد رخ دهد و این موضوع باعث می‌شود شیر خورده شده از روده به سمت معده برگردد. از جمله علایم آن می‌توان به برگشت شدید و جهنده این شیر اشاره کرد که اگر این موضوع تشدید پیدا کند یا تکرار شود می‌توان گفت این نوزاد به ریفلاکس معده دچار شده است. باید توجه داشته باشیم در برخی موارد به دلیل پر شدن دهان نوزاد از شیر این ماده غذایی از گوشه لب سرازیر می‌شود که این موضوع نشان‌دهنده ریفلاکس معده نیست. در مواقعی بسیار کمی اگر این ریفلاکس خیلی شدید باشد برای درمان نیاز به جراحی داریم.

منبع: www.hidoctor.ir