دوشنبه، 24 آذر 1399

احکام حج/ پرسش یک

پرسش :

زنی هستم که بابت حج پولی را به حساب بانکی سازمان حج و زیارت ریخته و در نوبت قرار گرفته‌ام و ظاهراً سه سال بعد نوبت من فرا می‌رسد. شوهرم اصرار دارد با دادن مبلغ بیشتر خارج از نوبت در سال جاری این تشرّف صورت گیرد. با عنایت به این اصرار و آمادگی همسرم آیا استطاعت بالقوّه من تبدیل به استطاعت بالفعل شده است و بر من تشرّف در سال جاری واجب است؟

پاسخ :
در صورتی که تضییع حق دیگران نباشد و مغایرت با قوانین و مقرّرات دولت نیز نداشته باشد تشرّف در سال جاری واجب است.

منبع: mojtabatehrani.com