سه‌شنبه، 25 آذر 1399

احکام روزه/ پرسش سی و نه

پرسش :

همسر بنده بیماری «میگرن» و «درد معده» دارد. پزشکی مؤمن به ایشان فرموده است که روزه برایش ضرر دارد و نباید بگیرد؛ امّا ایشان اصرار دارد که ضرری احساس نمی‌کند و به یقین ضرر نرسیده است. با توجه به اینکه ایشان در طول روزه‌داری سر درد و معده دردشان تشدید می‌شود، آیا روزه بر ایشان واجب است یا ایشان معاف هستند و روزه‌داری برای ایشان حرام است؟

پاسخ :
اگر خوف ضرر داشته باشد و همچنین بیماری‌اش تشدید می‌شود، روزه جایز نیست.

منبع: mojtabatehrani.com