سه‌شنبه، 25 آذر 1399

احکام نماز | سجده: سوال یک

پرسش :

لطفاً بفرمایید بهترین ذکر در سجده واجب آیات قرآن مجید چیست؟

پاسخ :
به مسأله 1099رساله توضیح المسائل رجوع شود.

• متن این مسأله در رساله حضرت آیت الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی به شرح ذیل است:

مسأله 1099- هر گاه در سجده قرآن پیشانى را به قصد سجده به زمین بگذارد، اگر چه ذکر نگوید کافى‌است و گفتن ذکر، مستحب است و بهتر است بگوید:

«لا إِلَهَ إِلاَّ اللّه‌ُ حَقّاً حَقّاً لا إِلَهَ إِلاَّ اللّه‌ُ إِیمَاناً وَ تَصْدِیقاً لا إِلَهَ إِلاَّ اللّه‌ُ عُبُودِیَّةً وَ رِقّاً سَجَدْتُ لَکَ یَا رَبِّ تَعَبُّداً وَ رِقّاً لا مُسْتَنْکِفاً وَ لا مُسْتَکْبِراً بَلْ أَنَا عَبْدٌ ذَلِیلٌ خَائِفٌ مُسْتَجِیرٌ».

​​​​​​​منبع: mojtabatehrani.com