چهارشنبه، 25 فروردين 1400

پاک نمودن برنج خیس‌خورده

پرسش :

اگر مواد غذایى خیس‌خورده -مثل برنج- نجس شود، آیا با ملاقات با آب کر پاک مى‌شود، یا نفوذ آب به داخل برنج لازم است؟

پاسخ :
ظاهر آن‌ به وسیلۀ ریختن آب قلیل بر آن یا فرو بردن در آب کر یا جارى پاک مى‌شود. اگر باطن آن‌ها نجس شده باشد باید آب کر یا جارى به باطن آن‌ها نفوذ کند و در هنگام رسیدن به باطن آن‌ها اطمینان نداشته باشیم که آب از مطلق بودن خارج شده است.

منبع: zanjani.net