سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

وجود منی در ادرار

پرسش :

شخصی براثر مصرف قرص، مدت زیادی است محتلم نمی‌شود و در نزدیکی نیز منی از او خارج نمی‌شود. طبق تشخیص پزشک و آزمایشگاه، مشخص شده که در ادرار او که کمی چسبناک است اسپرم و منی وجود دارد. آیا بعد از هر ادرار این‌چنینی باید غسل کند؟

پاسخ :
وجود مجرد اسپرم، حکم منى را ندارد، مگر آن‌که علم پیدا کند که منى خارج شده است.

منبع: zanjani.net