سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

وارسی فضای خارج فرج

پرسش :

با توجه به نوارهای جدیدی که داخل مهبل قرار می‌گیرد و از خروج خون کاملاً جلوگیری می‌کند تا تحفظ رعایت شود، آیا ملاک در اختبار برای مستحاضه، وارسی ظاهر و خارج فضای فرج است یا باید نوار را خارج نمود، تا داخل هم وارسی شود؟ در صورت حکم به خروج نوار، آیا طهارت به‌هم خورده و غسل تکرار می‌شود؟

پاسخ :
در وارسی باید فضای داخلی هم وارسی شود. و اگر در فضای داخلی فرج خون باشد تکرار وظیفۀ مستحاضه لازم است.

​​​​​​​منبع: zanjani.net