سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

التفات به وجود مانع هنگام غسل و تکلیف نماز خوانده شده

پرسش :

شخصی بعد از غسل جنابت، متوجه می‌شود قسمتی از سمت چپ یا راست بدنش به جهت مانع شسته نشده است. آیا شستن همان قسمت کافی است یا باید دوباره غسل کند؟ اگر با این غسل نماز خوانده و در این مدت حدث اصغری از او سر زده باشد تکلیف چیست؟

پاسخ :
در غسل ترتیبی باید همان قسمت را به نیّت غسل بشوید و اگر حدث اصغر از او سر زده، وضو هم بگیرد و نمازش را دوباره بخواند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net