سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

زمان انجام غسل جنابت

پرسش :

غسل جنابت چه زمانی واجب می‌شود؟ آیا باید فوراً پس از جنابت غسل کرد؟

پاسخ :
انجام غسل جنابت پس از تحقق سبب آن به نیّت داشتن طهارت مستحب است و برای انجام نماز یا قبل از طلوع فجر در روزۀ ماه رمضان یا قضای متعین آن واجب می‌شود ولی تا وقت تنگ نشود فوری نیست هم‌چنین انجام عمل مشروط به طهارت مانند مسّ قرآن، بدون غسل جایز نیست.

​​​​​​​منبع: zanjani.net