چهارشنبه، 5 خرداد 1400

واگذاری نماز استیجاری به دیگری

پرسش :

شخصی که برای خواندن نماز و روزۀ میتی اجیر شده می‌تواند آن را به دیگری با پول کمتر واگذار کند؟

پاسخ :
مستاجر با دوشرط می‌تواند انجام کاری را که برای آن وکیل شده با اجرت کمتری به دیگری واگذار کند: الف) موجر هر چند به ظاهر حال با وی شرط نکرده باشد که خود، عمل مورد اجاره را شخصاً انجام دهد. ب) مقداری از عمل که مطابق آن مقدار کاهش اجرت یا بیشتر از آن است را انجام داده باشد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net