چهارشنبه، 5 خرداد 1400

احکام وصیت | سوال سه

پرسش :

این جانب چند مسأله‏‎ ‎‏شرعی به عرض مبارک می رسانم:‏ ‏‏1. از زمان بلوغ تا به حال به یاد ندارم که نماز یا روزه ای از حقیر فوت شده‏‎ ‎‏باشد، آیا لازم است وصیت نمایم که از ثلث مالم، اعمال یاد شده را برایم انجام دهند‏‎ ‎‏یا خیر؟‏ 2. مبلغی از بابت خمس و سهم مبارک امام بر ذمۀ این جانب می باشد، لطفاً دستور فرمایید که به چه‏‎ ‎‏مقامی تقدیم نمایم؟ البته قسمت غرب تهران ساکن می باشم.‏ 3. بفرمایید ثلث مالم را در چه راهی وصیت نمایم، که خشنودی و رضای خدا در آن باشد؟‏

پاسخ :
جواب سوال 1:
‏‏بسمه تعالی، لازم نیست.‏

جواب سوال 2:
‏‏بسمه تعالی، می توانید به حساب شمارۀ هزار مؤسسه تعاون اسلامی قم حواله نمایید.‏

جواب سوال 3:
‏‏بسمه تعالی، می توانید در مطلق خیرات وصیت نمایید.‏

​​​​​​​منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.