جمعه، 28 خرداد 1400

تاثیر رای دادن در انتخابات

پرسش :

رای دادن هر فرد در انتخابات چه تاثیری دارد؟

پاسخ :
برخی از مردم فکر می کنند که شرکت نکردن در انتخابات، یعنی رای دادن به هیچ کدام از گزینه های موجود .آنها فکر می کنند که رای ندادن به معنای اعتراض به فهرست نامزدهای انتخاباتی است و دوست دارند صدای اعتراضشان شنیده شود.

بررسی های تاریخی نشان میدهد که صدای معترضان خاموش شنیده نمی شود. حتی یک مثال، از یک کشور، در یک دوره وجود ندارد که رای ندادن، بر یک چیز تاثیری مثبت گذاشته باشد.

منبع: شبکه روشنگران فرهنگی