شنبه، 29 خرداد 1400

عدم کنترل ادرار و مدفوع در نماز

پرسش :

کسی که کنترل ادرار یا مدفوع نداشته باشد و نمی‌داند که چه ساعاتی می‌تواند خود را کنترل کند اگر در حین نماز نجس شود چه وظیفه‌ای دارد؟

پاسخ :
اگر نمی‌تواند احتیاط کند و یا برایش حرجی است که نماز را در زمانی که به مقدار وضو گرفتن و نماز خواندن مهلت دارد، بخواند، به مقداری که می‌تواند لباس خود را تطهیر یا تعویض کند.

منبع: zanjani.net