سه‌شنبه، 19 مرداد 1400

تجافی در تشهد آخر نماز

پرسش :

اگرهنگام تشهد آخر امام جماعت رکعت اول یا سوم ماموم باشد، آیا تجافی واجب است؟ در حال تجافی چه ذکری باید بگوییم؟

پاسخ :
تجافی در تشهد آخر امام جماعت واجب نیست، بلکه ماموم می تواند برای رکعت بعد برخیزد و نماز را ادامه دهد، اما مستحب است در این حال به صورت تجافی بنشیند تا امام سلام نماز را بگوید، در این حال مستحب است فقط تشهد را بخواند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)