جمعه، 22 مرداد 1400

اذن پدر برای ازدواج دوّم دختر باکره

پرسش :

آیا زن مطلّقه ای که بکارت دارد برای ازدواج مجدّد نیاز به اذن پدر دارد یا نه؟

پاسخ :
اگر قبلا یک مرتبه با اذن پدر به عقد صحیح شرعی مردی درآمده، برای ازدواج مجدّد نیازی به اجازه پدر نیست؛ مشروط بر این که ازدواج دوّم به مصلحت او باشد.‌

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)