چهارشنبه، 24 شهريور 1400

احکام خیارات در خرید و فروش / خیار تأخیر: سوال چهار

پرسش :

اگر کسی خانه ای را به صورت نسیه بخرد و شرط خرید این باشد که اگر خریدار در زمان معین پول را پرداخت کرد، فروشنده خانه را تحویل مشتری بدهد؛ حال اگر مشتری مدتی بعد از زمان تعیین شده پول خانه را پرداخت کند، آیا فروشنده می تواند با استفاده از حق فسخ، پول را قبول نکند و معامله را فسخ کند؟

پاسخ :
اگر ضمن معامله شرط شده باشد که در صورت تأخیر در پرداخت ثمن حق فسخ داشته باشد، فروشنده می تواند معامله را فسخ کند، در غیر این صورت حق فسخ ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)