چهارشنبه، 24 شهريور 1400

احکام ساخت و خرید و فروش ملک / رعایت قانون در خرید و فروش: سوال شش

پرسش :

بعد از ساخت خانه مسکونی بلافاصله در آن ساکن شدیم ولی فعلا کنتور آب نداریم و خرید امتیاز و وصل کنتور آب هم چندهفته ای طول می کشد و برای اینکه در آب مصرفی مشکلی نداشته باشیم، انشعاب موقتی از لوله آب گرفته ایم؛ آیا انشعاب موقت بدون اطلاع و اجازه سازمان مربوط اشکال دارد؟ ضمناً استفاده از این آب برای خوردن، وضو و کارهای دیگر چه حکمی دارد؟

پاسخ :
این گونه امور باید با اجازه و رضایت مسئولین سازمان آب باشد و اگر عمل شما برخلاف مقررات آنها باشد، جایز نیست و حکم غصب را دارد و وضو و غسل با چنین آبی باطل می باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)