پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام اجاره / اجاره بها: سوال ده

پرسش :

آیا جایز است مالک برای تأخیر مستأجر در پرداخت اجاره بها پرداخت جریمه را شرط کند؟

پاسخ :
جریمه ی تأخیر در پرداخت وجه اجاره، یا جریمه ی اصل امتناع از پرداخت وجه اجاره صورت شرعی ندارد، هرچند در قرارداد اجاره شرط شود؛ و مستأجر بیش از مقدار اجاره بها که در قرار داد تعیین شده است و باید حتماً بپردازد، چیز دیگری بدهکار نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)