پنجشنبه، 25 شهريور 1400

استفاده از نذورات موکب ها براى فرستادن خدمه به زیارت

پرسش :

در اربعین حسینى در موکب هایى که در نجف، کربلا و مسیر حرکت زائران حسینى برپا مى شود، تعدادى از زائران به عنوان خدمه به صورت ثابت خدمت رسانى مى کنند. از آنجا که بیشتر این افراد از اقشار کم درآمد بوده و از طرفى زائر اربعین نیز محسوب مى شوند، آیا مى توان براى تهیه ویزا و هزینه رفت و برگشت آنها، از نذورات مردمى، که براى مراسم اربعین حسینى اهدا مى شود استفاده کرد؟

پاسخ :
اشکالى ندارد.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.