شنبه، 27 شهريور 1400

احکام عبادی عزاداری / عزاداری و نماز: سوال چهار

پرسش :

اگر بعضی از واجبات از مکلّف به سبب شرکت در مجالس عزاداری فوت شود مثلاً نماز صبح قضا شود، آیا بهتر است بعد از این در این مجالس شرکت نکند یا اینکه شرکت نکردن او باعث دوری از اهل بیت (علیهم‌السلام) می شود؟

پاسخ :
بدیهی است که نمازِ واجب، مقدم بر فضیلت شرکت در مجالس عزاداری اهل بیت (علیهم‌ السلام) است و ترک نماز و فوت شدن آن به بهانه شرکت در عزاداری امام حسین(علیه‌السلام) جایز نیست، ولی شرکت در عزاداری به‌گونه ای که مزاحم نماز نباشد ممکن و از مستحبات مؤکد است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)