چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

می گوئید ولايت فقيه امتداد امامت ائمه است ، چگونه و با چه استدلالى اين زنجير يا سلسله ولايت فقيه را به زنجير يا سلسله امامت متصل مى کنيد؟

پاسخ :
منظور از اين كه ولايت فقيه امتداد ولايت ائمه اطهار ـ‌عليهم السلام‌ـ است اين است که خود امامان اين ولايت را معتبر دانسته ‌و در صورت دسترسي نداشتن به امام معصوم(ع)، امر به اطاعت از ولي فقيه فرموده‌اند.( آیةالله مصباح یزدی)