چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شخص از چه زمانی باید سال خمسی داشته باشد؟

پاسخ :
امام، بهجت، خامنه ای، صافی و فاضل: آغاز سال خمسی برای کسانی که در آند تدریجی روزانه دارند (مانند تاجر و کاسب)، از وقتی است که شروع به کار می کند و برای کارمند و کارگر اولین در آمد و حقوق آنان است و برای کشاورز و مانند آن، از اولین محصولی است که برداشت می کند و چنان چه از مخارج سال زیاد آمد، باید خمس آن را بپردازد.
تبریزی، مکارم و نوری: آغاز سال خمسی برای هر کس، اولین در آمد او است و چنان چه از مخارج سال زیاد آمد، باید خمس آن را بپردازد.
سیستانی و وحید: آغاز سال خمسی برای هر کس، از وقتی است که شروع به ار می کند و چنان چه از مخارج سال زیاد آمد، باید خمس آن را بپردازد.