چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

رفت و آمد با خانواده ای که خمس پرداخت نمی کنند، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
همه ی مراجع (به جز تبریزی و سیستانی): معاشرت با آنان اشکال ندارد و اگر یقین نداشته باشد به غذای آنها خمس تعلق گرفته، خوردن آن نیز جایز است و چنان چه احتمال تأثیر بدهد، آنان را ارشاد کند.
تبریزی و سیستانی: معاشرت با آنان اشکال ندارد و می تواند از غذای آنها استفاده کند؛ هر چند بداند که خمس آن پرداخت نشده است. چنان چه احتمال تأثیر بدهد، آنان را ارشاد کند.