چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر به اعتقاد این که، دختر باکره است با او ازدواج کند، آن گاه بعد از عقد متوجه شود که بکارتش از بین رفته؛ آیا عقد صحیح است؟ آیا از مهر چیزی کسر می شود؟

پاسخ :
همه ی مراجع: آری، عقد صحیح است و باید مقدار تفاوت مهریه دختر باکره و غیر باکره ای که همانند و هم شأن او هستند، در نظر گرفت و به نسبت آن از مهریه ی او کم کرد. به عنوان مثال اگر مهریه این دخترصد سکه و مهریه دختر باکره هم شأن او، هشتاد سکه و مهریه دختر غیر باکره هم شأن او، شصت سکه طلا باشد؛ در این صورت شوهر می تواند هفتاد و پنج سکه طلا به همسرش بدهد.