چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا جایز است مبلغی پول، به کسی داده شود و آن را به قیمت طلا مجاسبه کند و هنگام پرداخت بدهی، براساس نرخ روز طلا محاسبه شود؟

پاسخ :
همه ی مراجع: چنان چه پول را به او قرض داده، نمی تواند بیش از آن مقدار طلب نموده و آن را با نرخ روز طلا محاسبه و دریافت کند. اما اگر نرخ روز طلا معلوم بوده و با آن پول از گیرنده ی پول، طلا خریده باشد [که طلا را در آینده بدهد]، بر فروشنده وجب است، همان طلا را بپردازد.