چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چگونه می‌توان به آشنایی بیشتری نسبت به امام مهدی (عج) دست یافت؟

پاسخ :
برای شناخت امام زمان (عج) بايد از چند گزينه بهره گرفت:

الف. بايد كتاب‌هايي را كه درباره مقام امامت و زندگانی اهل بيت (علیهم السلام) نگارش يافته، مطالعه كنيد. مطالعه اين كتاب‌ها باعث مي‌شود انسان هم با جايگاه امام در نظام هستی آشنا شود و هم بداند امام حقيقي و واقعي كيست.

ب. از افراد متخصص در دين كمک بگيريد تا با تبيين صحيح مطالب و معارف وحياني و پاسخ به سؤالات مختلف، حقيقت دين را به صورت شفاف و درست به دست آوريد.

ج. بايد با دعا و درخواست نياز از خداوند، از او مدد جست تا هم روح و روان و فكر آدمي توسط دعا و مناجات تطهير شود و قلب و روح و فكر بتواند تجلي انوار الهی گردد و هم راه كامل درک معارف را به انسان بياموزد.

براي آشنايی بيشتر با امام زمان (عج) مطالعه كتاب‌هاي زير مناسب است:

1. نگين آفرينش، جمعی از محققين؛
2. دادگستر جهان، ابراهيم حكيمی؛
3. خورشيد مغرب، محمد رضا حكيمی؛
4. سيماي آفتاب، حبيب الله طاهری؛
5. تاريخ عصر غيبت، جمعی از محققين؛
6. پيدای پنهان، سيد مسعود پور سعيد آقايی.