چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چگونه می‌توانیم محبت خود را به امام زمان (عج) بیشتر کنیم؟

پاسخ :
توجه به سه نكته و مطلب در ازدياد علاقه انسان به امام عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف تأثير دارد:

الف. بالابردن سطح معرفت پيرامون حقيقت امامت و جايگاه امام در نظام هستی و نقش او در زندگی انسان.

ب. توجه به وظايف دينی كه همان انجام واجبات و ترک محرمات است. عمل به دستورات دين باعث طهارت نفس شده و توجه امام را به قلب آدمی بيشتر می‌كند.

ج. ياد كردن امام در اوقات مختلف؛ عهد و پيمان بستن با او هر روز صبح با خواندن دعای عهد، دادن صدقه و فرستادن صلوات برای سلامتی و فرج ايشان، زنده كردن نام حضرت در محافل و مجالس و تلاش برای زمينه‌سازی امر ظهور.