چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا زن در اسلام غير از خادمه و مستخدمه اى كه ارضاى جنسى مرد را نيز به عهده دارد, چيز بيشترى است؟

پاسخ :
مقام و جايگاه زن در اسلام هم رتبه و برابر با مرد است و به لحاظ حقوق ومسئووليتها نيز مطابق با ويژگى هاى خاص زن داراى حقوق و مسئووليت است. همه مناصب اجتماعى غير از قضاوت، جنگ، و رهبرى كه امورى است كه نياز به روحيه تعقلى بالا دارد، براى زنان ممكن است و همه راه هاى كمالات معنوى به روى آنها گشوده است. در روايتى آمده است كه همه آنچه مردان از طريق جهاد و جنگ و كار به دست مى آورند، زن با خانه دارى و شوهردارى خوب به دست مى آورد.
تفسير الميزان ج 4 ص 350، علامه سيد محمد حسين طباطبائى(رحمت الله علیه)