چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

استبراء چگونه است؟ آیا چگونگی قرار دادن انگشتان اهمیت دارد؟

پاسخ :
استبراء عمل مستحبی است که مردها بعد از دفع ادرار انجام می دهند، برای اینکه باقیمانده بول که در مجرا هست بعد از تطهیر خارج نشود.
و آن اقسامی دارد که بهترین آن، کشیدن انگشت است از مخرج تا آلت و از انتهای آلت تا سر آن و سپس فشار دادن سر آن. هر کدام از این اعمال 3 بار انجام می شود و چگونگی قرار دادن انگشتان اهمیتی ندارد. البته بهتر است مرحله اول، با انگشت میانه دست چپ و در مرحله دوم، انگشت اشاره و مرحله سوم نیز، با انگشت اشاره و شست انجام شود.[1]
[1]-مسئله 72، توضیح المسائل مراجع.